Sådan vælger du en ergonomisk og praktisk konferencestol nyhed

Bruger du mange timer på at sidde ned i din hverdag? Det kan være, at du dagligt arbejder på kontor eller er studerende, hvor en stor del af tiden består af læsning eller opgaveskrivning. Med tiden kan det blive hårdt for kroppen, og særligt ryggen, hvis man bruger mange timer på at sidde ned. Derfor kan det være godt at vide, hvad du selv kan gøre for at mindske risikoen så meget som muligt. En ergonomisk konferencestol kan gøre underværker for din krop og kvalitet i hverdagen. Læs med her og få bud funktioner, som du kan kigge efter i din søgen.

Vigtigt med armlæn og hæve/sænke-funktion

Hvis du er en af dem, der arbejder hjemmefra eller er studerende, kan det være en god ide at kigge efter en komfortabel konferencestol. Eftersom det er en stol, som du skal bruge meget tid i, skal der være så meget støtte som muligt. Du skal derfor kigge efter stole med armlæn, hvorpå du kan støtte dine arme, og dermed også hjælpe din ryg med at være rettet op. Det er også vigtigt, at stolen har sænke/hæve-funktion, så du kan tilpasse stolen til forskellige borde. Det kan nemlig være, at du rykker rundt på stolen fra et skrivebord til spisebord. Og i det tilfælde er det vigtigt, at armene er i samme højde med bordet, når du skriver på din computer.

Luftigt ryglæn

Du får måske hurtigt varmen, når du sidder og arbejder? Det kan en stol med luftigt ryglæn hjælpe dig med. Med et luftigt ryglæn er der minimal tykkelse på ryglænet, der giver dig en behagelig fornemmelse under de lange læse stunder eller eftermiddagsmøder. Hvis ikke denne funktion er nødvendig for dig, kan du gå efter et mere blødt ryglæn, der gavner til, at din ryg bliver støttet. Måske du også skal kigge efter skabe til kontor, der matcher din nye stol. Så er du godt udstyret på hjemmekontoret.

Stole til møder

Er du ikke på udkig efter stole til hjemmekontoret, men til mødelokaler på arbejdet, er en anden løsning måske bedre for dig. Her bruger du ikke lige så mange timer, som på et kontor. Du skal derfor mere kigge efter stole, der kan stables. Det vil rengøringsdamen med sikkerhed værdsætte. At kunne stable stolene er nemlig praktisk under rengøring eller rykning af stolene af stolene. Dog skal den stadig støtte din ryg og passe med bordets højde.

Læs mere om Sundere arbejdsplads og hvofor skal du skifte arbejdsstilling ofte.

Dette indhold er sponsoreret