Lysten og din partner

Dato: 14. oktober 2003

Lysten og din partner

Nogle af os har en fast partner, vi måske er gift med. Andre går i seng med flere forskellige. Men vi oplever alle lysten til sex meget forskelligt - nogle gange har vi ofte lyst, andre gange næsten ikke.

Der er dem, der mener, at de nærmest kan klare et helt sex-orgie hver dag, mens andre synes det er nok med én gang om måneden - men spørger man de samme mennesker et år efter, får man et helt andet svar.

Grib lysten, når den er der


Hvis ikke man også som voksen skaber plads til at lege og have det sjovt, tager man ikke sit liv alvorligt!

Det er dejligt at have lyst til hinanden, at være liderlige, at "tænde" på hinanden. Men lysten trives bedst med at komme uanmeldt, og hvis hele vores liv styres af børn eller kalendere, er der ikke meget plads til at være spontan. Så ender det let med at blive som i vittighederne: Lørdag aften og - for de heldige - onsdag aften. Men hvem siger, at man ikke havde meget mere lyst i tirsdags?
 
Læs også: Sådan kan du få et bedre sexliv

Grib lysten, når den er der! Tænk ikke så meget på, at "nu skal vi have sex", men nyd bare det at være sammen og gøre lige hvad I har lyst til. Der er ikke tidspunkter eller situationer, der er ikke duer - alle kneb gælder, hvis begge parter er "tændt".