Fjernelse af karudvidelser på ansigt, hals og bryst med Ellipse

Dato: 18. juli 2008
Fjernelse af karudvidelser på ansigt, hals og bryst med Ellipse

Fjernelse af karudvidelser på ansigt, hals og bryst med Ellipse.

Hvad kan behandles?

Alle former for røde og blå misfarvninger, som skyldes blodkar, på næsen, i ansigtet og på halsen kan behandles.


Hvor mange behandlinger?

Det kan være nødvendigt at foretage flere behandlinger afhængig af, hvor mange karudvidelser du har, og afhængig af i hvor mange lag i huden karrene ligger. Man kan ikke på forhånd se, om karrene ligger i flere lag. Normalt er det tilstrækkeligt med 1-3 behandlinger.

Nogle kar kan imidlertid være sværere at fjerne end andre, og vil eventuelt kræve flere behandlinger.

Behandlingen er mest effektiv, hvis huden er lys på behandlingstidspunktet. Hvis du er solbrændt, er der desuden risiko for at få en solskoldningsreaktion, og at huden reagerer med at blive lysere eller mørkere efter behandlingen.

Hvordan foregår laserbehandlingen?

Ved behandling med Ellipsen påsmøres huden et tyndt lag gel, som er med til at lede lyset ind i huden. Herefter holdes Ellipsehåndstykket mod huden, og der udsendes et kort lysglimt, som destruerer blodkarret.

Behandlingen varer i alt op til 15 minutter. Ved behandling med Ellipsen føles varme, og huden bliver rød på området.


Hvad sker der efter behandlingen?

Efter behandling med Ellipsen vil huden være rød, varm og blussende i 30 til 60 minutter.

Herefter kan der opstå hævelse, især under øjnene, men også kinderne vil kunne hæve. Hævelsen varierer fra person til person, og er også afhængig af, hvor mange kar, der behandles. Jo flere kar, der behandles, desto mere hæver man. Hævelsen kan i enkelte tilfælde vare i 3-7 dage.

Der kan efterfølgende i sjældne tilfælde komme ganske små, overfladiske sår på de behandlede karudvidelser. Disse skaller af efter en uges tid.

Du må gerne anvende makeup umiddelbart efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke tager sol eller at du anvender en solcreme med faktor 40 - 60, hvis du færdes i solen, før huden er helt normal efter behandlingen (normalt i 1 måned), idet der ellers er risiko for mørkfarvning af huden.