Gode sider på nettet om sunde børn

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 19. februar 2013
Gode sider på nettet om sunde børn

I en verden fuld af information kan man nemt fare vild og blive endu mere i tvivl om, hvad der er godt og sundt for ens børn. Langt hen af vejen kan man komme langt med sund fornuft, men her har vi samlet en række gode sider og apps, som kan være nyttige at have i baghånden eller bogmærke hvis du for brug for lidt hjælp eller inspiration.

Sunde børn 0-3 år

Sundhedsstyrelens klassiske opslagbog til alle nybagte forældre. Bogen er er revideret i 2012 og du kan læse bogen på nettet eller købe den via Komiteen for Sundhedsoplysning. I bogen får du information om pasning og pleje af spædbørn, om amning, kost og meget mere.

Læs bogen på sundhedsstyrelsens hjemmeside her.


Alt om kost

Altomkost.dk er Fødevarestyrelsens hjemmeside om sund kost og motion. Hjemmesiden henvender sig både til almindelige danskere og fagpersoner. På hjemmesiden kan du bla. finde sunde opskrifter. Alt om kost tilbyder også undervisning i sundhed til institutioner, skoler mm.

Du kan besøge Alt om Kost hjemmesiden her.

En lettere barndom

Enletterebarndom.dk er en hjemmeside udviklet af Sundhedsstyrelsen. Siden giver råd, tips og ideer til børnefammilier om hvordan man kan lave forandringer, som kan hjælpe hele familien med et ”lettere” liv.

Se mere på enletterebarndom.dk her.


Min baby

Komiteen for Sundhedsoplysning har udviklet en app "Min baby" med den vigtigste information om sundhed og sikkerhed i barnets første år. App’en er udviklet til Apple, smartphone og tablet og kan købes på App Store og Android Market.

Barnet – sundhedsguidens information til dig om barnet

På Sundhedsguiden har vi samlet alt vores information om børnesygdomme, amning, spædbarnspleje, inkontinens, overvægt, ernæring og meget mere, som man, som forældre kan få brug for at få information om. Indholdet er udviklet af fagpersoner – det er blot at udforske vores børneunivers

Læs mere på sundhedsguiden.dk om barnet her.