Sæt Turbo på hjernen – find din egen læringsstil

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 2. September 2010
Sæt Turbo på hjernen – find din egen læringsstil

Hvordan lærer vi bedre, hurtigere og sjovere? Mød Svend Erik Schmidt, Danmarks læringsstils-ekspert nr. 1 og hjerneforsker Kjeld Fredens og bliv introduceret for forskellige redskaber – fra læringsstile til kost og hjernegymnastik

Læring i verdensklasse

Læring er ikke uden grund blevet en af de mest efterspurgte emner i alle typer af organisationer. Hvordan lærer vi bedre? Hvordan opnår vi bedst nye kompetencer, og hvordan bibeholder vi lysten og begejstringen ved at lære. Der har været meget tale om nye læringsmetoder – kom og få en introduktion til disse og få samtidig viden om hjernen – hvordan lærer den, og hvordan kan vi blive bedre til at udnytte de muligheder, som den giver os.

Det får du med hjem:

  • Få viden om hjernen – et af verdens stadig største mysterier
  • Få viden om læringsstile – hvad er det for noget, og er det noget for dig?
  • Find ud af, hvilken læringstype du er – hvordan lærer du bedst?
  • Få derefter konkrete redskaber til at gå hjem og implementere dette – for dig selv, dine kollegaer og din familie

Tag til workshop med Sundhedsguiden og spar penge

26 Oktober kl. 16:30 - 19:00


Køb din billet her

Din pris: 340,- eks. moms (normalpris: kr. 395,-)

Torvehallerne
kirketorvet 10-16
7100 Vejle

Foredragsholderne

Svend Erik Schmidt

Svend Erik Schmidt er Danmarks læringsstils-ekspert nr. 1! Det var ham, der stiftede Danmarks Læringsstilscenter og han er eksklusivt medlem af Det Internationale Læringsstilsnetværk ILSN med professor Rita Dunn i spidsen. Han er manden bag ”SKOLEN – verdensklasse på 100 dage” – et projekt, der løftede Gauerslund Skole ved Vejle op i blandt de bedste skoler i Danmark og som sætter en ny standard for skoleudvikling i Danmark.

Kjeld Fredens

Kjeld Fredens er innovator ved Vejlefjord Neurorehabilitering. Han er læge, har været lektor (hjerneforsker) ved Århus Universitet, seminarierektor ved Skive Seminarium, udviklings- og forskningschef ved Vejlefjord Center og vismand i Kompetencerådet.

Kjeld Fredens har brugt de sidste 35 år på at skrive om og forstå hvilke handlinger og tankeprocesser, der ligger til grund for tænkning, læring, kreativitet og samarbejde. Mød forskeren, der om nogen forstår at formidle