Find genvejen til motivation & begejstring

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 13. oktober 2010
Find genvejen til motivation & begejstring

To motiverende foredrag

Mød to af landets bedste peptalkere og motivatorer – Jacob Palmqvist og Thomas Mygind. På hver deres måde vil de give inspiration til din fortsatte motivation. Kom, bliv underhold, bliv inspireret, bliv begejstret!

Jacob Palmqvist – At mestre egen motivation – Hvor sidder dit drive?

En garanteret motiverende peptalk af Jacob Palmqvist med en buffet af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En energisk omgang sund fornuft, som giver dig mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, du altid kunne have gjort. Et wake up call til din indre motivator, som skaber en god fornemmelse i maven og masser af lys i pæren. En positiv øjenåbner, som får dig til at indse at mulighederne er ubegrænsede.

Thomas Mygind – Genvej til begejstring!

Et forrygende ”hjerne-opgradering”-foredrag, der er sprængfyldt med effektive værktøjer, som du kan bruge til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor er du på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?
En kompetent kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.


Det får du med hjem:

  • Inspiration til at påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling
  • Inspiration til at udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre
  • Inspiration til at håndtere modstand og forandringer

Kort sagt, du får et kærligt los lige i motivatoren…

Tag til workshop med Sundhedsguiden og spar penge

30 November kl. 16:30 - 19:0


Køb din billet her

Din pris: 340,- eks. moms (normalpris: kr. 395,-)

Torvehallerne
kirketorvet 10-16
7100 Vejle


Om foredragsholderne

Jacob Palmqvist

Jacob Palmqvist er en Danmarks mest anvendte og uden tvivl bedste peptalkere, og han har allerede mange års erfaring med at udvikle og gennemføre forskellige uddannelser, seminarer, konferencer og udviklingsprojekter både i ind- og udland. Det er formålet med Jacobs foredrag og kurser at forbedre forretningsresultater igennem et unikt og interaktivt Coaching program.
Jacob Palmqvist arbejdede i 10 år som aktiehandler, og dette har givet ham en stor forretningsmæssig forståelse for at skabe resultater igennem sine foredrag – både menneskelige og økonomiske.
Jacob Palmqvists foredrag har en høj grad af interaktivitet, og hans foredrag er så underholdende som de er inspirerende. Og samtidig med den høje underholdningsværdi, er det med gode resultater for deltagerne og virksomheder eller afdelingen som målsætning.

Thomas Mygind

Thomas Mygind har igennem en årrække afholdt en lang række foredrag – her er tale om motiverende foredrag til især virksomheder og organisationer. Så Thomas Myginds foredrag spænder bredt.
Thomas Mygind er kendt fra sin tid som tv-vært i en lang række udsendelser på mange forskellige kanaler. Han blev i 1998 kåret som ”Årets TV-vært” og arbejdede i denne periode på en række markante programmer. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV, Danmark og to år senere blev han udnævnt som kanalchef for Kanal 5. Thomas boede i en årrække i England inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark.
I dag arbejder Thomas Mygind med personlig udvikling og kommunikation igennem sine foredrag, som er efterspurgte over hele landet. Han har desuden gennemført kursusforløb både i Danmark og udenfor.