Sundhedsværkstedet

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 13. oktober 2010
Sundhedsværkstedet

4 timer med sundhedsrealisten Christian Bitz

Oplev 4 intense timer med Go´ Morgen Danmarks´ faste ernæringsekspert, der på rekord tid har etableret sig som foredragsholder og forfatter, og som et fornyende ansigt i den danske debat om sundhed.


Det får du med hjem:

  • Værktøjer til at leve et sundhedsrealistisk liv
  • Konkrete råd og opskrifter, lige til at tage med hjem i dit eget køkken
  • Viden om madens betydning i forhold til kroppens funktioner
  • Din helt egen personlige sundhedsstrategi med målsætninger
  • En sjov, interaktiv formiddag med dejlig mad

Træf sunde valg for dig selv

Sund mad har ikke just stolte gastronomiske traditioner. Oftest fokuseres der på kalorier, fedtprocenter og vitaminindhold. Men behøver sund mad være lig med klidkiks, olieshots og hokus-pokus-helse?

Målet med dagen er, at deltagerne fremover bliver i stand til at træffe fornuftige og realistiske valg i dagligdagens sundhedsjungle.

Det er sundhed, så alle kan være med. Og det sundhed, hvor der er plads til nydelse. Det er sundhed, som det bør være og føles.

Maden der serveres på dagen, er designet til at optimere kroppens funktioner – og samtidig er helt enkel at tilberede. Du får endda opskrifterne med hjem.


Tag på kursus med Sundhedsguiden

27 Oktober kl. 9:00 - 13:00


Køb din billet her

Din pris: 1200,- eks. moms

Berlingske Tidende
Pilestræde 34, 5 sal
1147 København K

Christian Bitz

Foredragsholder, forfatter og ernæringsekspert

Christian Bitz er Go’morgen Danmarks faste ernæringsekspert. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring, og har bl.a. forsket i appetitregulering, smagssanser, slankekurer og livsstilsygdomme.

Han er en energisk og super entusiastisk foredragsholder, der gør op med myten om at mad er noget man skal frygte og fravælge.
Helt uden løftede pegefingre om fanatiske fravalg, formidler han sin sundhedsfaglige viden på en sympatisk måde, som alle forstår – og på en måde som kan relateres til hverdagen hos alle og enhver. Christians primære ambition er kort og godt at bringe sundhed til folket – vel at mærke den bredde befolkning, og ikke kun de mange sundhedsinteresserede der i forvejen ved meget om sundhed, kost og træning.

Hans første bog, ”Bitz din sundhed”, røg ind som nummer 1 på bestsellerlisten hos flere boghandlere.

Oplev en underviser, der underholdende giver konkrete redskaber til den sunde livsstil uden løftet pegefinger. Herudover giver Christian Bitz motivationen til den enkelte til at gøre det!