12 minutter fra succes

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 23. September 2010
12 minutter fra succes

Giv dig selv 12 minutter om dagen

Meditation giver dig en oplevelse af indre ro og velvære. Igennem meditation træner du din bevidsthed til at opleve dig selv på en ny måde, hvor du er tilstede i nuet og ikke fanget i tanker om fortid og fremtid.

Det får du med hjem

  • Du vil blive bedre til at fokusere og prioritere
  • Du vil lære at være tilstede i nuet
  • Du vil lære at forebygge og håndtere stress
  • Du vil øge din hjernekapacitet med 10-30 % -- dokumenteret
  • Du vil få mere overskud og empati
  • Du vil blive en stærkere og mere rolig udgave af dig selv
  • Du vil lære konkrete øvelser, som du kan gå direkte hjem og bruge

Tag på kursus med Sundhedsguiden

Kurset afvikles over 3 sessions. En introaften ca. 3 uger før selve kursusdagen, kursusdagen og en opfølgende session godt 2 måneder efter kursusdagen.

  5. oktober  2010, kl. 17.30 – 19.00 (Introaften)
21. oktober 2010, kl.  09.00 -- 16.00 (Kursusdag)
  6. januar    2010, kl.  17.30 – 18.30 (Opfølgning)


Køb din billet her

Din pris: 1800,- eks. moms

Skovriderkroen
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund

Om kurset

Introaften

Denne session har en varighed af ca. 1,5 time og afholdes tirsdag d. 5. oktober, 2010, kl. 17.30-19.00. På denne introaften fortæller Henning om de grundliggende principper i meditation og hvilket udbytte man kan forvente at få ud at kurset og af et liv med meditation. Som del af denne session vil du samtidig få målt din hjernekapacitet via TMT-test -- udført af den tilknyttede hjerneforsker Troels W. Kjær fra Rigshospitalet. Denne test vil danne udgangspunkt for måling og dokumentation af de opnåede resultater efterfølgende.
Kan du ikke deltage d. 5 oktober, så fortvivl ikke - “vi laver et opsamlingsheat” inden d. 21/10 - hvor vi får pre-testet de sidste deltagere på henholdsvis stressniveau og hjernekapacitet.

Kursusdagen

Selve kursusdagen finder sted torsdag d. 2.1 oktober, 2010, kl. 09.00 -16.00 og er meget praktisk orienteret og har til formål at hjælpe dig til at blive selvkørende mht. Meditation. Der veksles mellem praksis og den bagvedliggende teori og der vil både være fysiske øvelser og skriftlige øvelser og du vil konkrete redskabet, som du kan bruge i en række forskellige situationer både privat og på arbejdspladsen.

Opfølgning

Godt 2 måneder efter kurset, torsdag d. 6. januar, 2011, kl.17.30-18.30, mødes vi alle igen til en times opfølgning. Formålet er dels at diskutere effekten af jeres meditation på arbejdspladsen og privat og samtidig ved hjælp af en ny TMT-test dokumentere effekten på jeres hjernekapacitet og ved hjælp af Ullmeteret dokumentere jeres post stress-niveau.


Målgruppe

Alle som godt kunne tænke sig ekstra overblik på arbejdspladsen til at træffe de rigtige beslutninger, til at fokusere på de vigtige opgaver, til at skabe mere personligt overskud og mere empati og en mere rolig og mindre stresset omgang med andre mennesker.

Henning Daverne

Henning Daverne har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling.
Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstsudøvere i Europa.
Henning har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for Erhvervsmeditation. Henning er stifter og leder af Lotusheart Academy, hvor han underviser i meditation og selvudvikling, han er partner i Ayur pharma- ancient wisdom-modern science som producerer urtemedecin udfra princippet: naturlige alternativer til syntetisk medicin, og forfatter til bestseller bogen "vejen til INDRE RO i en travl hverdag".