Su Jok Smertebehandling

Dato: 14. oktober 2003
Su Jok Smertebehandling

Find din Su Jok behandler i dit lokalområde. Søg efter Su Jok smertebehandlere. Få mere viden om Su Jok smertebehandling. Hvordan behandles med Su Jok. Beskrivelse og informationer om Su Jok Smertebehandling

Hvad er Su Jok terapi?
Su betyder hånd og Jok betyder Fod.Su Jok er udviklet af professor Park Jea Woo fra Sydkorea.
Su Jok er en ny behandlingsform, der bygger på årtusind år gammel viden. Su Jok kan betegnes som en mere avanceret form for af akupunktur og zoneterapi. Su Jok har allerede hjulpet millioner af mennesker over hele verden. I Rusland er der mere end 20.000 terapeuter, hvoraf de fleste er uddannet læger. Su Jok smertebehandling er nemt at lære og giver hurtige resultater.

Ofte skal der kun få sekunders behandling til at der opstår smertelindring. Effekten kan holder sig fra få timer til flere dage. Dette uanset om vi taler om hovedpine, piskesmæld, mavesmerter og gigt. men særligt smertetilstande i bevægeapparatet(nakke, hvirvelsøjlen, overekstremiteterne og underekstremiteterne) givere hurtige smertestillende resultat. Det har vist sig at mange patienter med kroniske smertetilstande , som dagligt indtager store dosis af smertestillende præprateter hurtigt kommer ud af et evt. medicinforbrug efter behandling med Su Jok terapi. Det tager 3.år at blive Su Jok terapeut.

For 4-5000 år siden opdagede kineserne, at sundhed opretholdes af en energi, der strømmer gennem fastlagte energikanaler (meridianer) i kroppen. I Inden opdaget man chakra systemet, som er det samme som meridiansystemet, blot ligger energibanerne lidt anderledes. b. la. Ved at kombinere disse to energi systemer har professor Parke Jea Woo udviklet og kortlagt hele menneskekroppen i hænderne, fødderne, kraniet, ansigtet og ørene.I Su jok er det ikke nødvendigt at bruge akupunktur-nåle.

Ved at stimulere mikroskopisk(knappenålespids) små punkter på et fastlagte punkter på hænder eller fødder, som svarende til et skadet smertefulde område med en lille diagnosestav: stofskiftet øges, hjernen frigive hormoner som virker vævs opbyggende og smertestillende. Herved sker der en frigivelse af betaendofiner(kroppens egen morfinproduktion)

Talrige behandlingsresultater i såvel Rusland som resten af verden viser:
  • at su jok har en dybtgående og vedvarende virkning på kroppen.
  • at mange forskellige smertetilstande har en positiv effekt ved Su Jok terapi.
  • at hjertekarsygdomme, lungelidelser, marve/ tarm lidelser, underlivslidelser kan behandles med gode resultater med Su Jok terapi.

Su Jok kan sammenlignes med fjernbetjening til dit Tv apparatet. Du trykker på en bestemt kanal, Tv-apparatet tuner ind på kanalen. Når du trykker på et bestemt punkt på fingeren, sker der et signal til hjernen om at tune ind på den pågældende finger. Har du hovedpine og trykker på fingeren svarende til det sted hvor du har hovedpine vil der opstå smerte og en healende effekt begynder. Stofskiftet øges og hjernen frigiver hormoner, der er vævs opbyggende og smertelindrende.

WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet.

Su Jok behandling kan behandle de samme lidelser. Ofte med positive resultater efter få minutters behandling gentagende over nogle dage.
Alle former for smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer, kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar og mange andre problemer.

Su Jok er meget effektivt ved akutte sportsskader, eller skader opstået efter forkerte arbejdsstillinger og piskesmældslæsioner.
Reaktioner efter su jok behandling kan være de samme som ved akupunktur, massage og zoneterapi. Lethed, opstemthed, træthed, lavt blodsukker, kortvarig utilpashed, svimmelhed, kort opblussen af lidelsen, stærkt lugtende urin eller afføring.

Det er naturligt, at der opstår visse reaktioner i kroppen efter en behandling. Dette er blot tegn på, at behandlingen har startet en udrensningsproces.

Det anbefales at medbringer noget juice, som kan drikkes lige efter behandlingen. Endvidere bør man drikke rigeligt med vand,2-3 liter pr. dag så affaldsstofferne, der frigøres i organismen, bliver udskilt hurtigere.
Det er almindeligt at der først sker forbedring eller en forværring af symptomet men efter hver behandling bliver nedgangen mindre og mindre.