Regulationsterapi

Dato: 14. oktober 2003
Regulationsterapi

Find din regulationsterapeut i dit lokalområde. Søg efter regulationsterapeut. Få mere viden om regulationsterapi. Hvordan behandler en regulationsterapeut. Beskrivelse og informationer om regulationsterapi.


Regulationsterapien øger kroppens evne til at udskille affaldsstoffer, regulerer meridian- og organfunktioner og regenererer organer. Virker styrkende og helende på organismen. Her bruges bl.a. urtemedicin. Regulationsterapien bevirker, at vi langt bedre udnytter kosten og evt. kosttilskud.

Regulationsmetoder:  • Vand : ved indtagelse af store mængder vand øges gennemblødningen af vævene, affalds- og giftstoffer skylles ud af systemet. Under en biopatisk kur bør det daglige vand- eller væskeforbrug være 2 - 3 l.

  • Sauna og bade: Saunaens varme øger hudens udskillelsesfunktion.

  • Refleksterapi: zoneterapi og akupunktur, regulerer organ- og meridianfunktioner.

  • Dræneringsterapi: Urter er ikke et nyopdaget mirakelmiddel, men brugt i århundreder af alle folkeslag. Den moderne dræneringsterapi bygger på en blanding af den traditionelle brug af urtetinkturer og den nyeste forskning af urternes egenskaber.

  • Brug af urter virker generelt styrkende på organismen og har betydning for optagelsen af næringsstoffer. Virker bl.a. udrensende, regulerende, immunstimulerende, helende, betændelseshæmmende og genopbyggende.