Polaritetsterapi

Dato: 14. oktober 2003
Polaritetsterapi

Find din polaritetsterapeut i dit lokalområde. Søg efter polaritetsterapeut. Få mere viden om polaritetsterapi. Hvordan behandles med polaritetsterapi. Beskrivelse og informationer om polaritetsterapi.


"I berøringen bruges en række forskellige kontakter og manipuleringer til at stimulere og balancere kroppens elektromagnetiske felt. Behandleren kan også hjælpe til at berøre følelser og forløse emner, der skaber spænding i kroppen."

Polaritetsterapi og energi


Polaritetsterapi er læren om livets grundlæggende energier. Alt omkring os består dybest set af energi, og overalt i naturen eksisterer der energifelter og energistrømme. Det samme gør sig gældende i mennesket, og vores sundhed er betinget af energiernes frie gennemstrømning og balance.

Polaritetsterapi er en kraftfuld healingsmetode. Dens formål er at harmonisere vore energier samt løsne op for blokeringer. Når det sker, oplever vi, at livsglæde og livskraft gennemstrømmer vort liv. Metoden er bemærkelsesværdig enkel, og dog går dens filosofi og praktiske anvendelse lige så dybt som den menneskelige oplevelse selv, idet dens teknikker berører alle livets aspekter.


At opleve en polaritetsbehandling


I en typisk polaritetsbehandling arbejder behandleren og klienten sammen hen imod healing. Fysiske, mentale og følelsesmæssige energiblokeringer bliver kontaktet, og der arbejdes for gennemstrømning og harmoni. Behandleren bruger berøring, vejledning i ernæring, kropsøvelser og energi indsigt til at støtte klientens healingsproces.

I berøringen bruges en række forskellige kontakter og manipuleringer til at stimulere og balancere kroppens elektromagnetiske felt. Behandleren kan også hjælpe til at berøre følelser og forløse emner, der skaber spænding i kroppen. Resultatet er en tryg oplevelse for klienten, der modtager respekt og støtte i processen hen imod helhed.


Historie


Polaritetsterapien blev udviklet af Randolph Stone (1890 - 1982) i USA. Igennem sit 60-årige virke som kiropraktor og naturlæge undersøgte han naturlige helbredelsesmetoder fra hele verden.

Polaritetsterapien er syntesen af dette livsværk. Dr. Stone valgte navnet for at beskrive energis evner til tiltrækning og frastødning, som er grundlæggende egenskaber i al energibevægelse.

I sin undervisning lagde Dr. Stone vægt på, at krop, følelser, bevidsthed og sjæl påvirker hinanden indbyrdes, og at det er essentielt, at vi hver især tager ansvar for vores egen sundhed.


Delområder indenfor terapien


Energi:


Energi bevæger sig i mennesker efter polaritetsprincipper. Den måde man vælger at leve på, påvirker ens energifelt og dermed den fysiske krop.


Polaritetsmassage:


Massagen hjælper kroppen til at give slip på traumer og blokeringer og virker ind gennem kroppens cellulære bevidsthed.
Massageteknikkerne søger at balancere centralnervesystemet, leddene, rygsøjlen, hoftepartiet, solar plexus og brystkassen. Via berøring af den fysiske krop påvirkes kroppens energier, strømme og energiknudepunkter hen mod forløsning og balancering.
Behandleren bruger sin intuitive viden til hvad klienten der bliver masseret, har behov for.

Bevægelse:


Enkle fysiske øvelser til at styrke gennemstrømning af energi, afslapning og balance. Dette i kombination med polaritets yoga.

Sundhedslære:


Kostprincipper der styrker vitalitet og indre udrensning. Kost og ernæring udfra energiernes perspektiv.

Polaritetshealing:


Healing udfra læren om energi og dens polariteter. Udgangspunktet er arbejdet med specifikke energistrømme og energiknudepunkter.

Meditation & energitisk selvindsigt:


Behandleren skaber sin bevidsthed omkring energistrukturer via meditation. Gennem meditationen skabes kontakt til energipunkterne og deres indhold.