Lancering af Sundhedsfagbogen som selvstændig portal på www.sundhedsfagbogen.dk

Dato: 19. juni 2006
Lancering af Sundhedsfagbogen som selvstændig portal på www.sundhedsfagbogen.dk

Her kan du læse om lanceringen af Sundhedsfagbogen som selvstændig portal.

SundhedsFagbogen som selvstændig Internetportal www.sundhedsfagbogen.dk

Efter nogle års samarbejde mellem de to store sundhedsportaler Netdoktor.dk og Sundhedsguiden.dk omkring konceptet SundhedsFagbogen er konceptet i januar 2006 lanceret som en selvstændig portal på Internettet som www.sundhedsfagbogen.dk

Herefter findes SundhedsFagbogen både som Internetportal samt som sektioner på www.netdoktor.dk og www.sundhedsguiden.dk

Tjenesten er en unik mulighed for at skabe kontakt mellem borgere som søger behandling for en lidelse eller en skade og den store mangfoldighed af behandlere som står til rådighed både indenfor konventionel og komplementær & alternativ behandling. - Der findes intet tilsvarende på Internettet.

Allerede inden lanceringen af tjenesten som portal var trafikken på SundhedsFagbogen meget omfattende. Netdoktor.dk og Sundhedsguiden.dk har begge meget omfattende trafik med cirka 600.000 - 700.000 unikke besøg per måned. Ved alle søgninger på portalerne vejledes brugeren om muligheden for søgning efter behandling i SundhedsFagbogen med et direkte link dertil på den anvendte søgning.

Lanceringen af www.sundhedsfagbogen.dk accelererer trafikken til tjenesten markant i forbindelse med tjenestens positionering på de store søgemaskiner.

Selvom www.sundhedsfagbogen.dk kan anvendes som digital fagbog med søgning via behandler grupperingerne såsom søgning efter en Fysioterapeut under denne sektion er tjenesten først og fremmest en Specialsøgemaskine på behandlings - og terapiområdet samt for leverancer af produkter og serviceydelser som for eksempel sundhedsforsikringer.

Brugerne anvender hovedsageligt www.sundhedsfagbogen.dk med søgning på det som er deres problem. Det er lidelsen eller skaden som der søges på snarere end behandleren.

Søgninger indenfor hudområdet, graviditet & fødsel, psykiske problemer samt gigtproblemer er for eksempel meget store søgeområder på www.sundhedsfagbogen.dk . 
      
Tlf: 39 131020

Besøg SundhedsFagbogen på www.netdoktor.dk ,  www.sundhedsguiden.dk eller www.sundhedsfagbogen.dk eller ring til Søren Hansen på telefon 39 131010 og hør nærmere om mulighederne for dig og din klinik.