Body Self Developments System

Dato: 14. oktober 2003
Body Self Developments System

Find din body self development system behandler i dit lokalområde. Få mere viden om body self developments system. Hvordan behandles med body self developments system. Beskrivelse og informationer om body self developments system.


"Det er et behandlingssystem, der retter sig mod at forløse dybtliggende fysiske og psykiske blokeringer i kroppen. Ud fra en viden om at uløste psykiske konflikter manifesterer sig i kroppen som fysiske blokeringer, lokaliserer og bevidstgører behandleren, klienten om de steder, der er blokeret, og arbejder derefter med at genskabe balancen i kroppen."

Der arbejdes både på det fysiske og psykiske plan gennem massage og samtaleterapi. Afhængig af hvad det er for følelser, der tynger klienten, findes der tilsvarende blokeringer bestemte steder i kroppen. Ud fra hver enkelte klients særlige behov tilrettelægges behandlingen.
Behandlingssystemet tager udgangspunkt i en massageteknik, som er blevet udviklet gennem 3 generationers indføling med mennesker. Heri indgår en blød healende såvel som hård informerende kontakt med hele kroppen for at åbne energisystemerne. Ydermere understøttes behandlingen af dybtgående manipulationer af bevægeapparatet
Kroppen gør alt for at holde på sit forsvar, og her er det behandlerens opgave at åbne kroppen på en sådan måde, at klienten får et overskud til at gå ind og se på det egentlige problem. Ofte er klienten ikke klar over, hvad det er for psykiske problemer, der inderst inde ligger til grund for de fysiske symptomer, bl.a. fordi blokeringerne tit ligger i flere lag.
Klienten guides via kroppen ind i sit følelsesmæssige "mørke". I den proces bruges åndedrættet til at holde stedet åbent, indtil det føles trygt for klienten at være der og mærke de følelser, som ikke er levet ud.

Undervejs i behandlingsforløbet oplever klienten, hvad det er for tilstande, der bringer kroppen ud af kurs. På den måde opnås en indsigt, der gør klienten i stand til at tage aktivt del i sin egen helbredelsesproces. Behandlingen bringer kroppen i en tilstand, hvor verdens bedste apotek, hjernen, frit kan sende sine signaler ud, og via hormonsystemet bringe kroppen i balance.
Body Self Developments System er et behandlingssystem, der blev grundlagt i 1950 af Erland Hartung, og siden har været i konstant udvikling.