Annoncering på Sundhedsguiden

Forfatter: Redaktionen
Dato: Revideret 7. oktober 2016 - første publicering 9. februar 2009
http://sundhedsguiden.dk/media/101/SG/images_newSG/Sundhedsguiden_standart.jpg

Sundhedsguiden.dk er blandt Danmarks førende udbydere af information indenfor sundhed, sygdom, forebyggelse, sundhedsfremme siden 1999.

Sundhedsguiden.dk er blandt Danmarks førende udbydere af information indenfor sundhed, sygdom, forebyggelse og sundhedsfremme siden 1999.

I kraft af vores stærkt segmenterede brugergruppe er Sundhedsguiden et interessant sted for en lang række annoncører, der ønsker at komme i kontakt med en veldefineret målgruppe og budskaber knyttet tæt til fagligt indhold. .
For alle typer af sponsorater, microsites og vores nyhedsbrev gælder det, at indhold og omfang kan skræddersyes hvor dette er af betydning for kunden.

Annonceringsmuligheder på Sundhedsguiden

  • Sponsorat på emneområde
  • Run off Site-kampagner
  • Søgeordskampagner
  • Sponsorater på Nyhedsbreve

Sundhedsguiden.dk samarbejder med en række af Danmarks førende Mediabureauer og med virksomheder specialiseret i online markedsføring samt direkte med større virksomheder som ønsker kontakt med den gruppe på cirka ½ million brugere som besøger Sundhedsguiden.dk hver måned.

Med brugerne fordelt over Mobiler, Tablets og PC er effektiv online markedsføring en krævende opgave som kræver special indsigt, og for at sikre adgang til de bedste kompetencer på dette område varetages Sundhedsguiden's kunde kontakt og kampagne afvikling af firmaet:

Adplanner - www.adplanner.dk
Knud Andreassen - mail@adplanner.dk - Telefon: 52133207.

eller via:

Sundhedsguiden Media ApS.- Telefon: 22505591 - E-mail: ph@sundhedsguiden.dk.


Sundhedsguiden.dk er medlem af Brancheforeningen Danske Medier www.danskemedier.dk som ved en branchesammenslutning nu også omfatter den tidligere selvstændige brancheforening Foreningen af Danske Internetmedier www.fdim.dk som fortsat er et aktivt site med relevant statistik - herunder toplisten af Internetmedier. Branchesammenslutningen har et sæt retningslinjer for god skik i salg og markedsføring, som alle medlemmer af Danske Medier er forpligtede til at overholde.