Kropsbehandlinger - kropsindpakninger

Forfatter: Sanne Bartkowiak
Dato: 18. juli 2008

Kropsbehandlinger - kropsindpakninger


Kropsindpakninger
Ved kropsindpakninger smøres hele kroppen enten ind i udrensende og lindrende ler, alger, frisk frugt eller forskellige former for exfolierende blandinger, fx sukker, salt, knuste valnøddeskaller eller lignende. Huden både renses og styrkes, ligesom blodcirkulationen øges, mens du ligger og slapper af, ofte med blid musik i baggrunden. Efter afrensning af kropsbehandlingen smøres kroppen ind i fugtgivende creme eller olie.

Algeindpakning
Alger har et stort indhold af proteiner, vitaminer og mineraler, og med en algeindpakning får du både styrket, fugtet og udrenset din hud. Når kroppen er smurt ind i algerne, bliver kroppen pakket ind i et varmetæppe, der er med til at øge de positive virkninger af algerne.

Lerindpakning
En lerindpakning har en peelende og fugtgivende effekt. Ler indeholder mange mineraler, der er gavnlige for tør hud, ømme muskler, stive led og dårlig blodcirkulation. Ofte anvendes 20.000 år gammelt, rent og opvarmet ler fra Ungarn eller fra Det døde Hav, som er særligt mineralholdigt.

Chokoladeindpakning
Chokoladeindpakning er den absolutte nydelse. Varm chokolade pensles på kroppen, og kakaoens indhold af antioxidanter gavner hele din organisme. Stoffet theobromine, som naturligt findes i chokolade, stimulerer kroppens produktion af "lykkehormonet" endorfiner. Chokoladeindpakning giver en helt speciel fornemmelse af velvære, samtidig med at huden næres, fugtes og beroliges.

Bodyscrub
En bodyscrub består fx af en sukkerblanding, grovkornet salt med eucalyptusolie eller knuste skaller fra nødder, som gnubbes på huden, sliber døde hudceller og urenheder væk og efterlader din hud blød og smidig. En bodyscrub øger også blodcirkulationen og hjælper med at udskille affaldsstoffer fra kroppen.

 

 

Denne artikel er oprettet på Sundhedsguiden d. 13.06.07


AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...