Seksuelle hjælpemidler

Dato: 14. oktober 2003

Massageapparater og dildoer. Er det for unaturligt eller for teknisk. Mange har glæde af disse hjælpemidler, og kan få sexlivet til at fungere igen. Det vigtigste er dog, at man ikke skal pådutte sin partner noget, som vedkommende ikke har lyst til.

Mange har stor glæde af massagepparater og dildoerMassageapparater og dildoer. Er det for unaturligt eller for teknisk. Mange har glæde af disse hjælpemidler, og kan få sexlivet til at fungere igen. Det vigtigste er dog, at man ikke skal pådutte sin partner noget, som vedkommende ikke har lyst til.
 

Sexslegetøj - godt eller dårligt?

Massageapparater og dildoer. Er det nu ikke for teknisk? Er det ikke en falliterklæring? Er det nu ikke alt for unaturligt? Jo, de er ikke en del af menneskekroppen, lige så lidt som cykler, briller eller kondomer. Men for mange er "voksenlegetøjet" til stor glæde, og der er ingen grund til at "skamme" sig over at tage legetøjet med i seng. Det gør tusinder af danskere hver dag, unge såvel som ældre.

Det betaler sig nogle gange at vove det ene øje og prøve noget nyt, selv om man måske synes det virker lidt fremmed eller komisk - og på den anden side bør man ikke pådutte sin partner noget, han eller hun slet ikke bryder sig om. Men man bør huske på, at det erotiske legetøj har to fordele:
  1. Det giver mange mennesker et ekstra krydderi i seksuallivet.
  2. Det kan være en hjælp i nogle af de situationer, hvor seksualiteten ikke fungerer helt som den skal.
Med andre ord: "Prøv det!"

 


AKTUELT

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Bi- og hvepsestik

Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

8 gode råd mod flåten

Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....