Cæsar salat

Dato: 15. maj 2012
Kilde: Vaegtkonsulenterne.dk

En ægte caféklassiker til frokosten.

En ægte caféklassiker til frokosten.

Ingredienser

romainesalat
1 lille salatløg (25 g)

Dressing

1-2 fed hvidløg
25 g DDV yoghurt
friskkværnet peber
1/2 dl limesaft
1/2 tsk Worcestershiresauce
40 g ansjosfilet
3 tsk olivenolie
25 g revet parmesanost (max 45+)

Brødcroutoner:

50 g daggammelt brød (vejer 30 g efter ristning)
1 tsk herbes de Provence krydderier
1 fed hvidløg
1 tsk olie
 
Skyl salaten og skær løget i fine ringe. Kom hvidløg, DDV yoghurt, peber, limesaft, Worcestershiresauce og ansjoser i en blender. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt sammen med parmesanosten til en cremet dressing.
Skær brødet i tern og kom det i en pose med krydderier og olie. Hæld dem ud på en bageplade og rist dem i en varm ovn ved 200°, til de er gyldne og sprøde brødcroutoner.  Vend salaten med dressingen og kom brødcroutonerne ovenpå.
 

AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...