Kraftige menstruationsblødninger kan afhjælpes

Dato: 30. august 2006

Kraftige menstruationsblødninger kan afhjælpes

Kilde: Schering

Cirka 100.000 danske kvinder lider af kraftige og langvarige menstruationsblødninger. Mange af disse kvinder bløder så kraftigt, at deres livskvalitet og arbejdsevne forringes. Heldigvis kan moderne behandlingsmetoder i de fleste tilfælde reducere antallet af blødningsdage, menstruationssmerter og selve blødningsmængden ved hver menstruation.

De kraftige og langvarige menstruationsblødninger er et problem, der desværre tenderer til at blive forværret med alderen. Normalt skyldes generne ikke sygdom, nogle kvinder er blot mere disponerede til kraftige menstruationer end andre.

Mange af kvinderne bløder så kraftigt, at deres livskvalitet og arbejdsevne forringes. Når man lider af kraftige menstruationer, kan følgevirkninger såsom træthed og smerter gøre ondt værre. På jobbet, i byen osv. kan hyppige skift af bind og tamponer give frygt for eventuelt, at komme til at bløde igennem.

Heldigvis kan moderne behandlingsmetoder i de fleste tilfælde reducere antallet af blødningsdage, menstruationssmerter og selve blødningsmængden ved hver menstruation. Der findes således en række behandlingsmuligheder, som du kan læse mere om på www.bloedningsproblemer.dk

 


 

 


 


AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...