Restylane, Perlane og Restylane Touch til udglatning af rynker - en vævsfylder

Dato: 31. december 2007

Restylane, Perlane og Restylane Touch til udglatning af rynker - en vævsfylder


Hvad er Restylane?


Restylane består af hyaluronsyre, som findes overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyren har en stor evne til at binde væske i huden. Hyaluronsyre er en krystalklar gelé, som kan bruges til at udfylde rynker og furer i ansigtet.


Hvorfor injicere Restylane?


Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og huden bliver mere slap. Når Restylane injiceres i folder og furer, udglattes disse, og huden bliver mere spændstig. Geléen giver naturlig volumen i huden. Den integreres med det omgivende væv, og vitale næringsstoffer passerer frit igennem områder med geléen.

Hvordan foregår behandlingen?


Under behandlingen bliver den krystalklare gelé injiceret i huden i ganske små mængder med en meget tynd nål. Det er ikke nødvendigt med bedøvelse af huden før behandlingen. Læberne, som er mere følsomme, kan eventuelt før behandlingen lokalbedøves med en creme (EMLA). Det er ikke nødvendigt med en forudgående undersøgelse, og behandlingen varer ca. 30 minutter.


Hvordan ser huden ud lige efter behandlingen?


Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen ved at være let hævet, let rød og let øm. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Man må gerne anvende makeup få timer efter behandlingen.

Hvor længe holder behandlingen?


Resultatet ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Resultatet i læberne holder i ca. 6 måneder, i panden ca. 1 år.


Kan behandlingen gentages?


Ja, behandlingen kan gentages, når det in-jicerede materiale efterhånden er blevet nedbrudt, eller hvis man ønsker resultatet finpudset efter 14 dage.

14 dage efter første behandling har hyaluronsyren tilpasset sig i vævet, og på dette tidspunkt er det muligt at lægge en lille smule mere hyaluronsyre ind oven på det først anlagte. Denne finpudsning øger holdbarheden og optimerer resultatet.

Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange behandlinger man kan få.

Hvad er forskellen på Restylane, Restylane Touch og Perlane?


Restylane, Restylane Touch og Perlane adskiller sig ved gelépartiklernes størrelse. Perlane har de største partikler, og egner sig bedst til dybere furer og folder, f.eks. ved furen fra næsen til munden. Restylane har middelstore partikler og er velegnet til rynker f.eks. ved munden og i panden. Restylane Touch har de mindste gelépartikler, og anvendes til de fineste linier f.eks. ved øjnene.

Hvor kan jeg læse mere om Rest

AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...