Årstidens frugt og grønt

Dato: 21. September 2005
Årstidens frugt og grønt

Årstidens frugt og grønt, sundhed, symptomer, behandling.

Her får du en liste over de forskellige årstiders frugt og grønt.
(Kilde: Grøn Information)

Forår (marts - maj)


Asparges, grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, persille, porre, rabarber, rosenkål, rødbede, rødkål, salat, selleri, spinat, æble.


Sommer (juni - august)


Agurk, asparges, bladselleri, blomkål, broccoli, bønner, gulerod, hindbær,  jordbær, kartoffel, kirsebær, løg, majs, peberfrugt, persille, porre, pære, rabarber, radiser, ribs, rødbede, rødkål,

salat, spinat, squash, tomat, æble, ærter.


Efterår (september - november)

Agurk, bladselleri, blomkål, blomme, broccoli, bønner, grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, majs, peberfrugt, persille, porre, pære, rosenkål, rødbede, rødkål, salat, selleri, spinat, squash, tomat, æble.

Vinter ( december - februar)


Grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, porre, pære, rosenkål, rødbede, rødkål, selleri, persillerod, pastinak,æble.

Kilde: www.boernemad.dk

Denne tekst er offentliggjort d. 21. september 2005