Rens luften for allergener

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 18. april 2011
Kilde: British Allergy Foundation, Cleanaer

Partikler og allergener fra pollen, kæledyr og støv hænger i luften og gør livet svært for de mange, som lider af allergi og overfølsomhed. Der findes muligheder for at rense luften for allergener, med luftrensere. Et nyt produkt er Cleanaer, som er godkendt af det britiske allergiforbund ( British Allergy Foundation)

Sundhedsguiden.dk - Rens luften for allergener | pollen, kæledyr, støv, luftrenserPartikler og allergener fra pollen, kæledyr og støv hænger i luften og gør livet svært for de mange, som lider af allergi og overfølsomhed. Der findes muligheder for at rense luften for allergener, med luftrensere. Et nyt produkt er Cleanaer, som er godkendt af det britiske allergiforbund ( British Allergy Foundation)
 

Allergipartikler kastes til jorden
 

Cleanaer er udviklet i England af Aerstream Technology og fungerer ved, at den udsender bittesmå dråbepartikler, ”Liquidions”, som er lette nok til at flyde gennem luften, men samtidig tilstrækkelig elektrisk ladet til at de låser sig fast til op til 99,9 % af de uønskede partikler i lokalet og trækker dem med ned på gulvet, hvor de bliver liggende, indtil rummet rengøres på normal vis f.eks. ved støvsugning.
 

Godkendt af  British Allergy Foundation

Ifølge producenten er Cleanaer  testet af uafhængige institutioner og det er vist, at den effektivt fjerner pollen, allergener fra støvmider og kæledyr, partikler fra luftforurening og støv, samt røg, lugte og bakterier fra luften. British Allergy Foundation har godkendt produktet som effektivt til at fjerne hustøvmider og katteallergener.

 


AKTUELT

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Bi- og hvepsestik

Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

8 gode råd mod flåten

Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....