Borgernes direkte adgang til sundhedsfremme, sund livsstil og forebyggelse

Sundhedsguiden Media ApS er en af Danmarks førende udbydere af information indenfor forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom, helbredelse, komplementær og alternativ behandling samt opdateret viden om ny forskning og nye behandlingsformer.

Sundhedsguiden Media ApS er en af Danmarks førende udbydere af information indenfor forebyggelse, sundhedsfremme, sygdom, behandling - herunder komplementær og alternativ behandling - samt opdateret viden om ny forskning og nye behandlingsformer.

Vi er din partner om sundhedsinformation.

Vores sigte er at være din partner i din daglige stræben efter et sundt liv eller helbredelse for dig selv eller dine nærmeste.
Sundhedsguiden drives som et professionelt mediehus med en ledelse bestående af personer fra læge- og medicinalbranchen. Dertil kommer en lang række faglige konsulenter, skribenter og medlemmer af ekspertpanelet, herunder både læger, behandlere, patientrettighedseksperter og politikere.

Vi samarbejder også med offentlige myndigheder og private organisationer, samt en lang række faglige foreninger i sundhedssektoren. Sundhedsguiden er desuden medudgiver af Danmarks største fagbog på sundhedsområdet: Sundhedsfagbogen.dk.
Ejerkredsen omfatter 2 læger og 4 øvrige ejere.
Sundhedsguiden Media ApS

Skovlytoften 10.
2840 Holte
Telefon: +45 22 50 55 91
E-mail: ph@sundhedsguiden.dk