Sundhedsguidens mission

Sundhedsguidens mission er nedfældet i følgende målsætninger for tjenesten:

Sundhedsguidens mission er nedfældet i følgende målsætninger for tjenesten:
 • "Gennem aktiv deltagelse i den offentlige debat og ved hjælp af målrettet kommunikation at gøre befolkningen opmærksom på deres ansvar for egen omsorg og over for pårørendes helbred og velbefindende - og de muligheder de har for selv at gøre noget"
   
 • "Som saglig medspiller medvirke vi til en reduktion af invasive indgreb og reduceret medicinforbrug hvor lidelser kan afhjælpes på anden måde" f.eks. via forebyggelse.
   
 • "At give befolkningen et frit tilgængeligt og effektivt værktøj - i form af information og interaktivitet - som gør dem i stand til at tage et aktivt ansvar for deres eget og pårørendes helbred og velbefindende"
   
 • "At afsøge viden om ny forsking og nye behandlingsformer fra nationale, men specielt internationaler forskingscentre, universiteter, videncentre, patientforeninger og lægefaglige journaler og databaser samt hurtig formidling af sådan ny viden overfor vore brugere.
   
 • "At skabe overskuelighed og gennemskuelighed inden for sundhedssektoren og de muligheder befolkningen selv har af både forebyggende og helbredende karakter - inden for sundhed, motion, lægelig behandling såvel konventionel og komplementær som alternativ"

AKTUELT

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Bi- og hvepsestik

Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

8 gode råd mod flåten

Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....