Klik om kæledyr og kosttilskud

Forfatter: Trine Brøndsted
|
Kilde: Fødevarestyrelsen
Dato: 2. november 2010
http://sundhedsguiden.dk/media/101/SG/nyheder/fodevarestyrelsen_kosttilskud.jpg

Hvor koldt skal der være i køleskabet? Hvad gør jeg, hvis jeg skal rejse med mit kæledyr til udlandet? Er det overhovedet nødvendigt at spise kosttilskud? Fødevarestyrelsen modtager hver dag hundredvis af opkald fra borgere og branchefolk med spørgsmål, som de enkelt og effektivt kan få besvaret på Fødevarestyrelsen.dk.


På Fødevarestyrelsens hjemmeside,
kan man finde information om
fødevare, ernæring og dyr

Hvor koldt skal der være i køleskabet? Hvad gør jeg, hvis jeg skal rejse med mit kæledyr til udlandet? Er det overhovedet nødvendigt at spise kosttilskud? Fødevarestyrelsen modtager hver dag hundredvis af opkald fra borgere og branchefolk med spørgsmål, som de enkelt og effektivt kan få besvaret på Fødevarestyrelsen.dk. En kampagne skal nu fortælle om mulighederne for at få råd om fx kost, kæledyr og køkkenhygiejne online. Her og nu. Uden ventetid. Døgnet rundt.
 

Hurtig vej til information

På Fødevarestyrrelsen kan borgere og branchefolk finde oplysninger om bla. regler for fødevare og dyr.

- Vi ønsker, at borgere, institutioner og virksomheder ved, at de på Fødevarestyrelsen.dk kan finde både branche-regler og oplysning om fødevarer, ernæring og dyr. Men finder borgere og virksomheder ikke svar på vores hjemmeside, kan de enten sende en mail eller ringe. For selvfølgelig tager vi stadigvæk telefonen, hvis hjemmesiden kommer til kort, siger Kommunikationschef Sidsel Addington