9 minutters motion på skolen den 9/9

Forfatter: Trine Brøndsted
Dato: 7. September 2009
http://sundhedsguiden.dk/media/101/SG/nyheder/motion-09-09-09.jpg

Dansk Skoleidræt opfordrer landets skoler til at slå et slag for motion og sund levevis - og starte nedtællingen til Skolernes Motionsdag


Dansk skoleidræt varmer op til
Sundhedsstyrelsens Get Moving-
kampagne onsdag den 9. september

Dansk Skoleidræt opfordrer landets skoler til at slå et slag for motion og sund levevis - og starte nedtællingen til Skolernes Motionsdag!
 

Opvarmning til Get Moving - kampagnen

Så snart sommerferien er overstået vil mange af landets skoler igen fokusere på motion og sund levevis, bl.a. ved at deltage i Sundhedsstyrelsens Get Moving-kampagne og Skolernes Motionsdag, fredag den 9. oktober.
Præcis en måned før - den 09.09 '09 kl. 09.09 – arrangerer Dansk Skoleidræt en landsdækkende ”happening”, der står i motionens tegn.
 

9. aktiviteter på 9. minutter

Dansk Skoleidræt opfordrer alle landets skoler til at sætte ekstra fokus på de kommende aktiviteter ved et arrangement på skolen:

9 aktiviteter på 9 minutter
onsdag den 09.09 '09 kl. 09.09
 

Eleverne skal have pulsen op

Vi foreslår, at skolerne den 09.09 '09 kl. 09.09 starter en aktivitet, hvor skolens elever på 9 minutter laver 9 hurtige og sjove øvelser, der kan være med til at sætte pulsen op – og samtidig bruges som en anledning til at sætte fokus på de forestående aktiviteter. Aktiviteterne kan både afvikles i klasserne, i aulaen, i hallen eller udendørs.