Symbioseterapi

Dato: 14. oktober 2003

Find din symbioseterapeut i dit lokalområde. Søg efter symbioseterapeut. Få mere viden om symbioseterapi. Hvordan behandler en symbioseterapeut. Beskrivelse og informationer om symbioseterapi.


"I de senere år er biologiske behandlere i stigende grad blevet opmærksomme på den livsvigtige betydning af en velafbalanceret symbiose mellem mennesket og en lang række mikroorganismer. Især Candida Albicans problemet har været med til at bringe symbiosebegrebet i fokus, men Candida er kun toppen af isbjerget. En lang række andre mikroorganismer spiller en lige så væsentlig rolle for menneskets helbredstilstand."

I de senere år er biologiske behandlere i stigende grad blevet opmærksomme på den livsvigtige betydning af en velafbalanceret symbiose mellem mennesket og en lang række mikroorganismer. Især Candida Albicans problemet har været med til at bringe symbiosebegrebet i fokus, men Candida er kun toppen af isbjerget. En lang række andre mikroorganismer spiller en lige så væsentlig rolle for menneskets helbredstilstand.

Samlivet mellem menneske og mikroflora er komplementært i den forstand, at det bygger på gensidig afhængighed og støtte. Begge parter overlever bedre i kraft af den indbyrdes forbindelse. Den menneskelige organisme forsyner mikroorganismerne med et næringsmiljø.

Mikrofloraen tjener mennesket ved at fortrænge patogene mikroorganismer, rense organismen og producere substanser som vitaminer og enzymer, der er vitale for det menneskelige stofskifte. Et samliv på gensidigt gavnlige betingelser benævnes symbiose (sym: sammen, bios: liv).

På globalt plan har vi en symbiose mellem planteriget og dyreriget. Planteriget producerer ilt, som muliggør dyrerigets overlevelse. Tilgengæld forsyner dyrene planteriget med livsnødvendig kultveilte.

Symbiosen er en forudsætning for sundhed, hvis denne forstyrres opstår der en dysbiose.

En udbredt dysbiotisk faktor er lægers ordination af antibiotika og penicillin,

Symbioseterapien genopbygger den naturlige mikroflora på slimhinder, hud, luftveje og i tarmsystemet.

Symbioseterapien øger immunkapaciteten, så kroppen selv kan bekæmpe infektioner, betændelser og forgiftninger.

AKTUELT

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Bi- og hvepsestik

Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

8 gode råd mod flåten

Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....