Stress Release Systems

Dato: 14. oktober 2003

Find din SRS psykoterapeut i dit lokalområde. Søg efter SRS psykoterapeut. Få mere viden om SRS psykoterapi. Hvordan behandler en SRS psykoterapeut. Beskrivelse og informationer om SRS psykoterapi.


Behandlinger af SRS Psykospecialister bygger på nogle grundlæggende Principper omkring den fysiske krop samt vores psykiske og spirituelle krop. Terapiformen indeholder ikke nogen form for mystik, religion eller andre blokeringer for vores selvudvikling.

Grundprincippet er, at alt hvad vi har oplevet i vores liv samt de medfødte egenskaber (positive såvel som negative), huskes af vores krop og hjerne. Fortrænger vi negative oplevelser, vil disse blive gemt i kroppen og kan føre til en somatisering, dvs. sygdom og smerter i kroppen. Ved at ændre på kroppens hukommelse, kan du stoppe sygdomme som er en reaktion på disse fornægtede emotionelle problemer.

Vi laver korrektioner i vores fortid for at ændre vores nutid for at skabe en ny fremtid!

I behandling benyttes mange metoder f.eks. One Brain kinesiologi, Stanislav Grof´s holotropiske terapi, psykoanalyse, musikterapi, gestaltterapi, og biomedicinsk behandling. Ud over dette benyttes også essensbehandling, der er en unik måde at behandle på, og udviklet af Bjarne Jessen Kinsella.

Essensbehandling har vist sig at være en forstærkning til de øvrige metoder. Behandlingsformen tager hensyn til forskelligheden i mennesker, hvilket er årsagen til, at der benyttes mange forskellige terapiformer - der er ikke to mennesker, der kan behandles ens.

Behandlingsformen arbejder med mennesket som en helhed, nemlig med den fysiske, mentale, emotionelle, og spirituelle del af os på samme tid! Problemerne identificeres i nutid og på årsagsalderen, hvorefter vi ved hjælp af de metoder, der er valgt, laver korrektioner på årsagstidspunktet og i nutid. Klienter mærker en stor lettelse efter behandlingen og naturligvis oplever de forandringer i dagligdagen. Det skal bemærkes, at vi ikke arbejder med sygdomme.

AKTUELT

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Bi- og hvepsestik

Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

8 gode råd mod flåten

Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....