Regulationsterapi

Dato: 14. oktober 2003

Find din regulationsterapeut i dit lokalområde. Søg efter regulationsterapeut. Få mere viden om regulationsterapi. Hvordan behandler en regulationsterapeut. Beskrivelse og informationer om regulationsterapi.


Regulationsterapien øger kroppens evne til at udskille affaldsstoffer, regulerer meridian- og organfunktioner og regenererer organer. Virker styrkende og helende på organismen. Her bruges bl.a. urtemedicin. Regulationsterapien bevirker, at vi langt bedre udnytter kosten og evt. kosttilskud.

Regulationsmetoder: • Vand : ved indtagelse af store mængder vand øges gennemblødningen af vævene, affalds- og giftstoffer skylles ud af systemet. Under en biopatisk kur bør det daglige vand- eller væskeforbrug være 2 - 3 l.

 • Sauna og bade: Saunaens varme øger hudens udskillelsesfunktion.

 • Refleksterapi: zoneterapi og akupunktur, regulerer organ- og meridianfunktioner.

 • Dræneringsterapi: Urter er ikke et nyopdaget mirakelmiddel, men brugt i århundreder af alle folkeslag. Den moderne dræneringsterapi bygger på en blanding af den traditionelle brug af urtetinkturer og den nyeste forskning af urternes egenskaber.

 • Brug af urter virker generelt styrkende på organismen og har betydning for optagelsen af næringsstoffer. Virker bl.a. udrensende, regulerende, immunstimulerende, helende, betændelseshæmmende og genopbyggende.

 • AKTUELT

  Kan man spise sig fra...

  De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

  Den sidste antibiotika mur...

  Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

  Bi- og hvepsestik

  Det gør ondt at blive stukket af bier eller hvepse. Det er vist kun...

  Sygdomme på udenlandsrejsen

  I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...

  8 gode råd mod flåten

  Flåten er vel det tætteste vi i Danmark kan komme på et farligt dyr....