Krystalhealing

Dato: 14. oktober 2003

Find din krystalhealer i dit lokalområde. Søg efter krystalhealere. Få mere viden om krystalhealing. Hvordan behandler en krystalhealer. Beskrivelse og informationer om krystalhealing.


En konsultation med krystalhealing.


Konsultationen starter med en kort snak og indføling på klienten (en slags brug af clairvoyance) hvor healeren "stiller ind" på klienten. Ofte gør krystalhealeren brug af en krystal/sten-reading, dvs. udfra klientens valg af 7 sten/krystaller fra samlingen, stilles ind på lige-nu-og-her situationen, udfra rækkefølgen og stenenes betydning.

Selve healingen foregår ved at klienten lægges ned med et tæppe omkring sig, fordi at kropstemperaturen falder. Dernæst lægges et layout af sten/krystaller på og omkring klienten. Der heales med hænderne, ved hjælp af tankens kraft og ved hjælp af stenene/ krystallernes vibrationer/ energier. Healingen rundes af med en snak om forløbet for hhv. modtager og giver af healingen.

En healing vil højne modtagerens vibrationer helt ned på celleplan og stimulere i positiv retning. Det "kræves" kun af modtageren at lukke øjnene, gøre sig klar til at modtage og at lade tankerne flyde væk.

En healing er forskellig fra gang til gang og fra person til person. Du får det du har behov for, en slags hjælp til selvhjælp eller et kærligt spark bagi til at komme videre i dit liv. Virkningen kan vare op til et par uger og det er vigtigt at man sørger for at drikke meget vand i den periode.

AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...