Kiromanti / Håndlæsning

Dato: 14. oktober 2003

Find din håndlæser i dit lokalområde. Søg efter håndlæser. Få mere viden om håndlæsning. Hvordan behandler en håndlæser. Beskrivelse og informationer om kiromanti.


"Hvad kan man se i hænderne, her findes en masse nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbillede af ejerens personlighed, fysiske og følelsesmæssige tilstand."

Kiromanti (håndlæsning) er kunsten, at fortolke de symboler der aftegnes i håndens form, dens linjer og mønstre. Det nuværende system er udviklet for omkring tusind år siden, og kan spores tilbage til det gamle Ægypten. I Østen brugte man et højt udviklet Kiromantisk system, som blev benyttet af både læger og spåmænd, og det var stærkt påvirket af astrologien. Mange af vore dages Kiromantikere bibeholder kun planeternes navne, og foretrækker en mere videnskabeligt eller psykologisk indfaldsvinkel.

Hvad kan man se i hænderne, her findes en masse nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbillede af ejerens personlighed, fysiske og følelsesmæssige tilstand. Linjer og tegn forandres med tiden, præsis som fingre og håndflader kan blive mere kødfulde eller spinklere.

AKTUELT

Hvad hjælper mod rynker?

De fleste har ikke noget imod at have lidt rynker i ansigtet, men drømmen...

Selvbruner godt eller skidt

Selvbruner, tan in a can, brun uden sol. Cremer og spray, som gør huden...

Kan man spise sig fra...

De fleste benytter sig af antivirale midler som fx zovir ved udbrud, men...

Den sidste antibiotika mur...

Som i historien med Peter og ulven, hvor ingen tager truslen alvorligt,...

Sygdomme på udenlandsrejsen

I takt med at vi rejser længere og længere væk på ferie, så stiger...